Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ε’ ΕΛΜΕ  ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ                           ΠΑΛΛΗΝΗ   3.10.2012
                                       
                                            ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                        Πρόσκληση  προς τους συλλόγους γονέων
           ( Παρασκευή, 5/10,ώρα  19.30 , στο 1Ο Γυμν. Γέρακα)
Το Υπουργείο παιδείας καταργεί  και τη  μεταφορά μαθητών. Κάποια σχολεία, όπως τα καλλιτεχνικά, Μουσικά  και ειδικά σχολεία θα κλείσουν, γιατί δέχονται μαθητές από πολλές περιοχές. Εκρηκτικό είναι το πρόβλημα στα σχολεία της Αν. Αττικής. Σε πολλά σχολεία στην επαρχία  πολλοί μαθητές θα εγκαταλείψουν τη  φοίτησή τους, γιατί οι γονείς τους αδυνατούν να μεταφέρουν τα παιδιά τους  στο σχολείο τους. Αυτή  είναι η  «δωρεάν παιδεία» που προσφέρεται μετά το κλείσιμο εκατοντάδων σχολικών μονάδων, την προηγούμενη σχολική χρονιά.   Πολιτική που υποστήριζε με πάθος η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας  και διαβεβαίωνε τους γονείς  ότι τα παιδιά τους θα μεταφέρονται δωρεάν στο νέο τους «αναβαθμισμένο» σχολείο , χωρίς θέρμανση, χωρίς δασκάλους ή με δασκάλους που θα σιτίζονται σε «στρατιωτικές μονάδες».
Η πολιτική αυτή που μεταφέρει στην πλάτη των γονιών  τη μεταφορά των παιδιών τους στο σχολείο πρέπει να ανατραπεί. Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει έτσι. Ταξική επιλογή είναι . Το Δ.Σ  της ΕΛΜΕ  καλεί τους συλλόγους γονέων σε σύσκεψη  την Παρασκευή,5/10, ώρα  19.30, στο 1Ο  Γυμνάσιο Γέρακα.
Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους συλλόγους γονέων  των σχολείων τους  για τη σύσκεψη αυτή.
                                          Για το Δ.Σ  της ΕΛΜΕ
               Η   πρόεδρος                                     Ο Γ.Γραμματέας
               Άννα   Μπαχτή                              Δημήτρης     Μπαξεβάνης


ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...