Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Σχετικά με την αποχή από τα βαθμολογικά κέντρα.

Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατ.Αττικής Παλλήνη 18.6.2010


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

Σχετικά με την αποχή από τα βαθμολογικά κέντρα.


 

  • Η κ. Διαμαντοπούλου με κροκοδείλια δάκρυα προσπαθεί να στρέψει τους γονείς και μαθητές εναντίον των εκπαιδευτικών. Πρώτα μειώνει τις εξευτελιστικές αμοιβές και μετά μάς κατηγορεί για έλλειψη ευαισθησίας έναντι των μαθητών μας, την οποία, βέβαια, δε διέθετε η ίδια και η κυβέρνησή της , όταν σκόπιμα άλλα υποσχόταν στους εκπαιδευτικούς και άλλα τελικά αποφάσιζε.
  • Η απαξίωση του εκπαιδευτικού από το ΥΠΕΠΘ δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό για το οποίο ίσως θα έπρεπε να μην είχε δοθεί τόση μεγάλη σημασία. Εκφράζει τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική για την ισοπέδωση των εργαζομένων και την υποταγή τους στις επιταγές της Ε.Ε και του ΔΝΤ. Η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση και χωρίς κανένα ίχνος συμβιβασμού και υποχώρησης στις απειλές της κ. Διαμαντοπούλου.

    Αποχή μέχρι τέλους.

  • Τώρα που η κυβέρνηση διαλύει την κοινωνική ασφάλιση και οι εργαζόμενοι επιστρέφουν ολοταχώς στο 19ο αιώνα με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, επιβάλλεται η αντίσταση των εργαζομένων και πανεργατική κινητοποίηση για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.

    Κανένας στο βαθμολογικό κέντρο.

  • Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ δε θα επιτρέψει πιέσεις και ατομικές προσκλήσεις για το σπάσιμο της αποχής . Θεωρεί αυτονόητο ότι το βαθμολογικό κέντρο της Παλλήνης δε θα λειτουργήσει , όταν ο κλάδος πιέζει για την ικανοποίηση των αιτημάτων των συναδέλφων που βλέπουν να μειώνονται οι πενιχρές αμοιβές τους.
  • Σήμερα, Παρασκευή 18/6, στις 12.30 μ.μ. το ΔΣ της ΕΛΜΕ θα παρευρίσκεται στο Βαθμολογικό Κέντρο Παλλήνης για να τονίσει την ανάγκη συνέχισης του αγώνα.


 

Για το Δ.Σ της Ε΄ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Παπαθεοδώρου Γιάννης Αντύπας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...