Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 25/2/2016

Ε΄ΕΛΜΕ Αν. Αττικής                                        Παλλήνη 22/2/2016 

                     ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

                          ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ Ε ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ   
 ΠΕΜΠΤΗ 25/2 /2016, ΩΡΑ 13.00μ.μ, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 Το Δ.Σ της Ε΄ΕΛΜΕ Αν. Αττικής, μεταθέτει την έκτακτη Γ.Σ  της ΕΛΜΕ για την Πέμπτη 25/2/2016 , ώρα 13.00 μ.μ, στο 1ο ΓΕΛ Παλλήνης, λόγω προγραμματισμένου σεμιναρίου για τους συναδέλφους.
Το Δ.Σ καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην Γ.Σ,για  να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε  τα επόμενα βήματα στην κλιμάκωση των αγώνων μας, επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση  και συντονισμό με όλους τους αγωνιζόμενους κλάδους, για να μην φτάσει στη Βουλή και να μην ψηφιστεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο,να μην περάσει η επίθεση που επιχειρεί η κυβέρνηση σε όλα τα μέτωπα σε πλήρη συμφωνία με Ε.Ε- ΔΝΤ και κεφάλαιο.
Το Δ.Σ καλεί τους Δ/ντες των σχολείων να τροποποιήσουν το πρόγραμμα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στη Γ.Σ.
             Η πρόεδρος                                       Ο γραμματέας

           Άννα Μπαχτή                                   Πάνος Μιχαλόπουλος

Αναζητήστε πληροφορίες