Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ" 7/12 Στάση εργασίας

Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής Παλλήνη 1.12.2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που έπεσε θύμα ακραίας αστυνομικής βίας , απόρροια του αυταρχισμού που διέπει διαχρονικά τα σώματα ασφαλείας στη χώρα μας και που εκδηλώνεται συχνά, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια σε βάρος μεταναστών, ακόμη κι αν δεν έχει τόσο τραγικά αποτελέσματα.
Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ
1. Τιμώντας τη μνήμη του Αλέξανδρου αποφασίζει ομόφωνα, σύμφωνα και με την πρόσκληση της ΟΛΜΕ, να συμμετάσχει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο συλλαλητήριο (Προπύλαια 12.30μμ)
2. Για το λόγο αυτό κηρύσσει την ίδια μέρα 3ωρη στάση εργασίας(από 11π.μ.-2μ.μ. για την πρωινή βάρδια και 2-5μ.μ. για την απογευματινή βάρδια), για όλους τους συναδέλφους που έχουν μάθημα αυτές τις ώρες( ανεξάρτητα δηλ. από το αν θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση ).
3. Καλεί την κυβέρνηση εκτός από το όνομα να αλλάξει και τη νοοτροπία του υπουργείου και τον αρμόδιο Υπουργό να αποφασίσει « με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει» .
4. Καταδικάζουμε κάθε μορφή αυταρχισμού αλλά πρώτα και κύρια λέμε ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , την πιο διαρκή, σκληρή και αποκρουστική μορφή βίας, γιατί στρέφεται κατά των αδυνάτων, αυτών που κατά τον Επιτάφιο του Περικλή οφείλουν πρώτα πρώτα να προστατεύουν οι θεσμοί σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Για το Δ.Σ. της Ε΄ΕΛΜΕ
ο Πρόεδρος ο Γεν. Γραμματέας.
Δημήτρης Παπαθεοδώρου Κώστας Χουρδάκης

Αναζητήστε πληροφορίες