Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Αναβολή συνέλευσης - εκλογών

Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής Παλλήνη 1.12.2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1. Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της γρίπης
(κλειστά σχολεία, αδυναμία έγκαιρης συγκέντρωσης συνδρομών…)
το ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ αποφάσισε να μεταθέσει την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την Πέμπτη 21/1, ώρα 10, στο 1ο Λυκειο Παλλήνης και τη διεξαγωγή των εκλογών για την Πέμπτη 28/1 στον ίδιο χώρο από 08.00 -20.00

2. Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν μέχρι Σάββατο 23/1, ώρα 9.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση : dimfan.pap@gmail.com ή στο FAX 210-6613656 του 1ο Γ. Γέρακα.

Σημείωση: με δεδομένο ότι έπρεπε να πάμε μετά τις γιορτές θεωρήσαμε σκόπιμο η Γ.Σ (για την οποία υπάρχει συνδικαλιστική άδεια) να μη βρίσκεται μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Α΄τετραμήνου των Λυκείων.
3. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ της ΕΛΜΕ μπορούν να ψηφίσουν και να είναι υποψήφιοι ωρομίσθιοι μερικής απασχόλησης.
4. Στα σχολεία έχουν αποσταλεί καταστάσεις για την καταβολή της συνδρομής (25 €) για ΕΛΜΕ και ΟΛΜΕ. Από το ποσό αυτό 18€ θα κατατεθούν στην ΟΛΜΕ, 3€ στο ταμείο αλληλοβοήθειας της ΕΛΜΕ και 4€ στο ταμείο της ΕΛΜΕ. Θερμή παράκληση να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι 15/1
5. Σύμφωνα με το άρθρο 30 παρ.4 του ν. 1264 δεν επιτρέπεται να ψηφίσει κανείς σε δύο πρωτοβάθμια σωματεία (πχ ΕΛΜΕ και ΕΛΤΕΕ)
Για το Δ.Σ. της Ε΄ΕΛΜΕ
ο Πρόεδρος ο Γεν. Γραμματέας.
Δημήτρης Παπαθεοδώρου Κώστας Χουρδάκης

Αναζητήστε πληροφορίες