Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

1η ανακοίνωση της Απεργιακής Επιτροπής

Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής. Παλλήνη 22.3.2010


 

 1. Στο πλαίσιο της απόφασης του ΔΣ και της ΓΣ της 17/3 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 1ο Λύκειο Παλλήνης από μέλη του ΔΣ και μέλη της Ε΄ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής η συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα.
 2. Η Επιτροπή θα λειτουργεί βοηθητικά στο έργο του ΔΣ για την οργάνωση και υλοποίηση πρωτοβουλιών που θα εκδηλωθούν σε πανελλαδικό ή και σε τοπικό επίπεδο ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης .
 3. Σε μια πρώτη απόφασή της η Επιτροπή καλεί στη συμμετοχή στο

  συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ αύριο 23/3

  στις 6 μμ

  στα Προπύλαια

 4. Αποφασίστηκε επίσης να συνέλθει η επιτροπή εκ νέου την Τετάρτη 14/4 στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΔΣ .
 5. Το ΔΣ καλεί να συμμετάσχει στην Επιτροπή κάθε συνάδελφος που πιστεύει ότι δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που διαμορφώνεται από τα συγκεκριμένα οικονομικά μέτρα αλλά και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στα μέτωπα της εργασίας, της ασφάλισης, της δημόσιας διοίκησης, της εκπαίδευσης.

  Ο αγώνας είναι υπόθεση όλων.


   

  Για το Δ.Σ της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής

  ο Πρόεδρος ο Γεν. Γραμματέας

  Δημ. Παπαθεοδώρου Γιάννης Αντύπας

Αναζητήστε πληροφορίες