Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ    Παλλήνη 19.3.2010 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συγκρότηση - σύσκεψη απεργιακής επιτροπής

Δευτέρα 22 Μαρτίου, ώρα 8.30 ,

στο 1ο Λύκειο Παλλήνης

Κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της Τετάρτης 17/3 το σώμα αποφάσισε, σύμφωνα με πρόταση του ΔΣ, να προχωρήσει στη συγκρότηση απεργιακής επιτροπής.

Η απεργιακή επιτροπή

  1. είναι ανοικτή σε κάθε μέλος της ΕΛΜΕ,
  2. συνεργάζεται με τις αντίστοιχες επιτροπές αγώνα άλλων συλλόγων,
  3. ενημερώνει τους συναδέλφους,
  4. οργανώνει και περιφρουρεί τους απεργιακούς αγώνες,
  5. αποφασίζει και προωθεί ειδικότερα υποστηρικτικά μέτρα για τις κινητοποιήσεις που αποφασίζονται από τα συλλογικά μας όργανα.


 

Η επίθεση που δεχόμαστε δεν είναι επίθεση ενός υπουργού κατά των εκπαιδευτικών, αλλά συνολική επίθεση του κεφαλαίου κατά του κόσμου της εργασίας. Επιδιώκουμε την ευρύτερη δυνατή ενότητα στη δράση με όλους τους εργαζόμενους, με στόχο την ανατροπή των συνεχιζόμενων αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης στα μέτωπα της οικονομίας, της εργασίας, της ασφάλισης, της δημόσιας διοίκησης, της εκπαίδευσης.

Καλούμε τους συναδέλφους να στελεχώσουν την απεργιακή επιτροπή του σωματείου. H επίθεση που δεχόμαστε είναι πρωτοφανής, πρωτοφανείς και οι κινητοποιήσεις πανεργατικού χαρακτήρα που οργανώνουμε. Κανένας δεν περισσεύει. Τίποτε να μη διασπάσει τον ενιαίο αγώνα.


 

Για το Δ.Σ της Ε΄ ΕΛΜΕ

ο Πρόεδρος ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Παπαθεοδώρου Γιάννης Αντύπας

Αναζητήστε πληροφορίες