Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Να απελευθερωθεί αμέσως ο απεργός Μάριος Ζέρβας

Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής. Παλλήνη 16.4.2010

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

  1. Το ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής εκφράζει ομόφωνα την αλληλεγγύη του στον Μάριο Ζέρβα, δάσκαλο κολύμβησης, ο οποίος συνελήφθη αναίτια στο πανεργατικό συλλαλητήριο της 11ης Μαρτίου .
  2. Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας που πλήττει ευθέως το δικαίωμα όλων των εργαζομένων στην απεργία και τη διαδήλωση και παραβιάζει κατάφωρα οποιοδήποτε αίσθημα δικαίου. Θεωρούμε ότι τέτοιες συλλήψεις εντάσσονται σε ένα σχέδιο τρομοκράτησης όσων και στο μέλλον θα ήθελαν να εκφράσουν αγωνιστικά την όποια αντίθεσή τους.
  3. Ταυτόχρονα δηλώνουμε τον προβληματισμό μας για τη στάση των δικαστικών αρχών που επέλεξαν να δεχθούν την αποδεδειγμένα ψευδή κατάθεση κάποιων αστυνομικών και να αγνοήσουν τόσο το οπτικοακουστικό υλικό, όσο και τις δεκάδες καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που αθωώνουν το Μάριο.
  4. Αύριο Πέμπτη οργανώνονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον Μάριο Ζέρβα ο οποίος εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένος.

Καλούμε τα μέλη της Ε΄ ΕΛΜΕ στη Συγκέντρωση στα

Προπύλαια την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 7 μμ.

και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του Μάριου και την απαλλαγή του από κάθε κατηγορία.


 

Για το Δ.Σ της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής

ο Πρόεδρος ο Γεν. Γραμματέας

Δημ. Παπαθεοδώρου Γιάννης Αντύπας


 

Αναζητήστε πληροφορίες