Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Συλλαλητήριο και έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ε' ΕΛΜΕ Ανατ.Αττικής Παλλήνη 25.4.2010


 


Επείγουσα ανακοίνωση

Όλοι στο συλλαλητήριο και στη Γ.Σ.

  1. Τρίτη, 27.4, ώρα 18.30, στα Προπύλαια, συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής.

    Η προσφυγή στο ΔΝΤ θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τη δυσχερή οικονομική κατάσταση των εργαζομένων, θα διαλύσει τις συλλογικές συμβάσεις και θα μας παραδώσει όλους ως βορά στις τράπεζες και στο παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο. Με τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο πρέπει να διεκδικήσουμε την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής, να καταγγείλουμε την τρομοκρατία των ΜΜΕ που καθημερινά μάς υποβάλλουν σε πλύση εγκεφάλου για το μονόδρομο της κυβερνητικής πολιτικής και αποσιωπούν ότι και οι ελληνικές τράπεζες δανείζονται με 1% από την Ευρωπαϊκή τράπεζα και δανείζουν το κράτος με 6.3%( στο τελευταίο δάνειο που συνήψε το δημόσιο κάλυψαν το 43% του δανείου).


    Η προσφυγή στο ΔΝΤ φέρνει διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος, μείωση διορισμών, χρεοκοπία των ταμείων. Αν δεν αντιδράσουμε έντονα τώρα, η υποταγή μας είναι αναπόφευκτη.

Όλοι στο συλλαλητήριο.

  1. Πέμπτη, 29.4, ώρα 12.30,στο 1ο Λ. Παλλήνης, θα γίνει έκτακτη ενημερωτική συνέλευση.

Η ανατροπή του ασφαλιστικού, η μείωση του μισθού μας, οι αλλαγές στο σύστημα διορισμού και αποσπάσεων, η αυτοαξιολόγηση, απαιτούν τη συμμετοχή όλων. Γι αυτό και είναι αναγκαίο να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να παρευρεθούν στην συνέλευση.


 


 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ της ΕΛΜΕ


 

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δημήτρης Παπαθεοδώρου Γιάννης Αντύπας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...