Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Επείγουσα ανακοίνωση

Ε' ΕΛΜΕ Ανατ.Αττικής Παλλήνη 6.5.2010


 

Επείγουσα ανακοίνωση

Το ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ


 

1. Χαιρετίζοντας την πρωτοφανή σε όγκο αλλά και ξεχείλισμα οργής συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Αθήνας κατά των μέτρων εκφράζει ταυτόχρονα την οδύνη και τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία τριών συνανθρώπων μας .

2. Κάνει έκκληση προς τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη σημερινή αποφασιστικού χαρακτήρα

Γενική μας Συνέλευση στο 1ο Λύκειο Παλλήνης στις 12.30

(παράκληση να μην υπάρξει καθυστέρηση στην προσέλευση) που θα πάρει απόφαση για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων μας

Συνάδελφοι, οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε συλλογικά. Οι αποφάσεις αυτών των ΓΣ και όσων ακολουθήσουν αφορούν τη ζωή μας μέσα και έξω από το σχολείο, κρίνουν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Η μη συμμετοχή αδυνατίζει τον αγώνα μας και αντικειμενικά εξυπηρετεί όσους θέλουν να μας γυρίσουν πολλές δεκαετίες πίσω. Ας αναλάβει, λοιπόν, ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.

3. Ιδιαίτερη παράκληση προς τους διευθυντές να βρουν τον προσφορότερο τρόπο προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι .

Θεωρούμε απαράδεκτο να εμποδιστεί , με οποιαδήποτε δικαιολογία, έστω και ένας συνάδελφος να συμμετάσχει στη ΓΣ εφόσον το επιθυμεί.


 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ της ΕΛΜΕ


 

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δημήτρης Παπαθεοδώρου Γιάννης Αντύπας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...