Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Επείγουσα ανακοίνωση

Ε ΕΛΜΕ Ανατ.Αττικής Παλλήνη 3.5.2010


 

Επείγουσα ανακοίνωση

  • Τρίτη και Τετάρτη, 4 και 5 Μαΐου, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τα σχολεία, συμμετέχοντας στις απεργίες και στα συλλαλητήρια, για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.
  • Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Παπανδρέου , με τις ευλογίες της Ε.Ε και του ΔΝΤ, αποβλέπουν στην εξόντωση των εργαζομένων, στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, στην επιβολή της πιο αντεργατικής νομοθεσίας που έχει γνωρίσει η χώρα με τελικό στόχο τη συντριβή του εργατικού κινήματος και κάθε μορφή διεκδίκησης στο μέλλον εκ μέρους των εργαζομένων.
  • Η πολιτική που επέλεξε η κυβέρνηση δεν μπορεί να ανατραπεί παρά με απεργία μέχρι την ανατροπή των κυβερνητικών μέτρων, που θα συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ, καλώντας όλα τα συνδικάτα, πρέπει να πρωτοστατήσει σε ένα μέτωπο αντίστασης. Αν αποτύχουμε, μας περιμένει ένας εργασιακός μεσαίωνας χωρίς ημερομηνία λήξης. Ε.Ε και ΔΝΤ φοβούνται μόνο τις αντιδράσεις των εργαζομένων.
  • Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να τρέφει αυταπάτες ότι τα κυβερνητικά μέτρα είναι αναγκαία και θα οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση. Αντίθετα θα οδηγήσουν την οικονομία σε ύφεση και θα αναγκασθούν να πάρουν ακόμη πιο σκληρά μέτρα.
  • Τρίτη και Τετάρτη έχει κηρύξει απεργία η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.    
  • ΠΡΟΣΟΧΗ, Πέμπτη 6/5, ώρα 12.30, στο 1ο Λύκειο Παλλήνης, όλοι στη Γ.Σ. Κανένας δεν μπορεί να μας σώσει, αν δεν αποφασίσουμε όλοι μαζί.
  • Τρίτη και Τετάρτη όλοι στα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας. ( Τρίτη ,ώρα 12.οο στα προπύλαια, Τετάρτη, ώρα 11.00 στο Μουσείο)


 

Για το ΔΣ της Ε΄ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Παπαθεοδώρου Γιάννης Αντύπας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...