Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ


 

Στη ΓΣ των Προέδρων που διεξήχθη την Παρασκευή 7/5/2010


 

1. Υπερψηφίστηκε η εισήγηση της ΟΛΜΕ με την προσθήκη που είχε γίνει στις 30/4 αφού προηγουμένως είχε εκφράστεί από το σύνολο των εκπροσώπων η αντίθεση στα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης και το νόμο της Διαμαντοπούλου καθώς και η βαθιά ανησυχία για το προς κατάθεση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

2. Δεν πέρασε καμία πρόταση για απεργία αφού η πρόταση της ΟΛΜΕ πήρε το 58% των ψηφισάντων και έτσι δεν συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσοστό των 2/3 των ψήφων. Ας σημειωθεί ότι η εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Καβάλας, η οποία είχε εξουσιοδοτηθεί να ψηφίσει υπέρ της πρότασης της ΟΛΜΕ, ζήτησε άδεια να ψηφίσει πριν το τέλος της διαδικασίας των ομιλιών κάτι που δεν επιτρέπεται από το καταστατικό και έτσι αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει. Χωρίς κάποια εξήγηση αποχώρησαν πριν την ψηφοφορία οι εκπρόσωποι της Α και Β Δωδεκανήσου και Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας οι οποίοι είχαν επίσης θετική έγκριση. Επίσης δεν ψήφισαν την πρόταση της ΟΛΜΕ οι εκπρόσωποι κάποιων από τις ΕΛΜΕ (Σάμου…) που είχαν απόφαση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες καθώς δεν είχαν έγκριση να ψηφίσουν την πλειοψηφούσα πρόταση.

3. Υπερψηφίστηκε πρόταση προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ να προτείνει νέες ΓΣ των ΕΛΜΕ αυτή την εβδομάδα.


 

Παλλήνη 9/5/2010

ο Πρόεδρος του ΔΣ

Δημήτρης Παπαθεοδώρου

Αναζητήστε πληροφορίες