Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ

Ε' ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 4.10.2010


 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ,


 

ΤΡΙΤΗ, 5/10, ΩΡΑ 13.00


 

  1. Το υπουργείο Παιδείας ,για να καλύψει τα 800 ολοήμερα δημοτικά και να «κερδίσει» το στοίχημα η κ. Διαμαντοπούλου , μετακίνησε πολλούς συναδέλφους στην Α/θμια , προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης σε σχολεία της Β/θμιας εκπαίδευσης.
  2. Πολλοί συνάδελφοι μετακινήθηκαν χωρίς τη θέλησή τους και καλούνται να εργασθούν υπό καθεστώς πιέσεων και απειλών με αυξημένο ωράριο, κατά παράβαση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και σε περισσότερα από δύο σχολεία.
  3. Απαιτούμε από το ΠΥΣΔΕ να ανακαλέσει τη διάθεση των συναδέλφων και να καλύψει τα κενά κατά προτεραιότητα στη Β/θμια εκπαίδευση.
  4. Θεωρούμε αδιανόητο να προσληφθούν αναπληρωτές συνάδελφοι σε σχολεία της Β/θμιας εκπαίδευσης, ενώ έχουν διατεθεί της ίδιας ειδικότητας στην Α/θμια.
  5. Οι συνάδελφοι δε θα πληρώσουν τις σκοπιμότητες και τις προχειρότητες της διοίκησης . Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ αρνείται να δεχτεί τα τετελεσμένα και καλεί τους συναδέλφους να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη διαμαρτυρία έξω από τη Β/θμια εκπαίδευση.


 

Για το Δ.Σ της Ε' ΕΛΜΕ

Ο πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Παπαθεοδώρου Γιάννης Αντύπας

Αναζητήστε πληροφορίες