Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ

Ε' ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής Παλλήνη 20.1.2011


 


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ

  1. Οι συνάδελφοι που έχουν διατεθεί στην Α/ΘΜΙΑ για κάποιες ώρες αλλά υπηρετούν και σε κάποιο Γυμνάσιο η Λύκειο της Ε ΕΛΜΕ(είτε οργανικά, είτε με απόσπαση) θα εγγραφούν στην κατάσταση του Γυμνασίου ή Λυκείου τους.
  2. Οι συνάδελφοι που έχουν διατεθεί εξολοκλήρου στην Α/ΘΜΙΑ, σε δημοτικά σχολεία της περιοχής ευθύνης της Ε ΕΛΜΕ, μπορούν να εγγραφούν στην κατάσταση του Γυμνασίου ή Λυκείου της οργανικής τους θέσης εφόσον αυτό ανήκει στην Ε΄ ΕΛΜΕ ή σε ειδική κατάσταση την ημέρα των εκλογών.
  3. Οι συνάδελφοι που έχουν διατεθεί εξολοκλήρου στην Α/ΘΜΙΑ, σε σχολεία που δεν ανήκουν στην περιοχής ευθύνης της Ε ΕΛΜΕ, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν στις εκλογές της Ε ΕΛΜΕ.


 

Για το απερχόμενο ΔΣ

Ο πρόεδρος

Παπαθεοδώρου Δημήτρης

Αναζητήστε πληροφορίες