Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Οργάνωση νέων δράσεων ενάντια στις συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων

Ο.Λ.Μ.Ε.                            

Ερμού & Κορνάρου 2

ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255

FAX: 210 32 27 382

email:olme@otenet.gr

www.olme.gr                          Αθήνα, 27/1/11


 

                                ΠΡΟΣ:

                                τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ


 

ΘΕΜΑ: Οργάνωση νέων δράσεων ενάντια στις συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων


 

Σε συνέχεια προηγούμενης απόφασης του που αφορούσε κινητοποιήσεις για το ζήτημα των συγχωνεύσεων – καταργήσεων σχολικών μονάδων, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε να ζητήσει εγγράφως από όλους τους Περιφερειακούς Δ/ντές Εκπαίδευσης τις εισηγήσεις των Δ/ντών Δ.Ε. της χώρας για το ζήτημα των συγχωνεύσεων.

Παράλληλα προτείνει στα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ τα παρακάτω:

  1. Παραστάσεις διαμαρτυρίας των Δ.Σ. των ΕΛΜΕ (έως την 15η Φεβρουαρίου) στους εκλεγμένους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες καθώς και στους Δημάρχους των Καλλικρατικών Δήμων στις οποίες θα τους γνωστοποιούμε τις θέσεις του κλάδου και θα ζητούμε την συμπαράταξή τους στο ζήτημα των συγχωνεύσεων, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.
  2. Συσκέψεις με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, μαθητικά συμβούλια και τοπικούς φορείς καθώς και συνεντεύξεις τύπου, όπου θα αναδεικνύεται εκ νέου το ζήτημα.
  3. Να ζητήσουν συνεδριάσεις των σχολικών συμβουλίων τουλάχιστον των σχολείων εκείνων που έχουν πληροφορηθεί ότι απειλούνται με συγχώνευση – κατάργηση.


 

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...