Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας

Ο.Λ.Μ.Ε.                            

Ερμού & Κορνάρου 2

ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255

FAX: 210 32 27 382

email:olme@otenet.gr

www.olme.gr                          Αθήνα, 27/1/11


 

                                ΠΡΟΣ:

                                τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ

ΘΕΜΑ: Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας


 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες


 

Για την αποτελεσματικότερη διεξαγωγή των Γενικών Συνελεύσεων των προέδρων και ενόψει της Γ.Σ. της 5ης /2/2011, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε:

  1. Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ ή ο νόμιμος αναπληρωτής του θα πρέπει να καταθέσει εγγράφως τις αποφάσεις της ΕΛΜΕ του στο Προεδρείο της Συνέλευσης προτού πάρει το λόγο.
  2. Η μεγάλη διάρκεια της διαδικασίας, έχει ως αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι Πρόεδροι να χάνουν τα προγραμματισμένα εισιτήρια επιστροφής τους. Προκειμένου να αποφευχθούν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε να τηρηθεί αυστηρά η διαδικασία του 5λέπτου που προβλέπεται για κάθε ομιλητή. Όσοι συνάδελφοι απουσιάζουν τη στιγμή που αναγγέλλεται η ΕΛΜΕ που εκπροσωπούν, δεν θα λαμβάνουν το λόγο στο τέλος, αλλά θα καταθέτουν εγγράφως την άποψη της ΕΛΜΕ τους.
  3. Η έναρξη των τοποθετήσεων στη Γ.Σ. της 5ης /2/2011 θα ξεκινήσει από τις ΕΛΜΕ της Αττικής.


 

    Επίσης, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ζητάει τα email των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης της περιοχής ευθύνης σας.

 

Αναζητήστε πληροφορίες