Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 10/2/2011

Ο.Λ.Μ.Ε.

Ερμού & Κορνάρου 2

ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255

FAX: 210 32 27 382

www.olme.gr

email: olme@otenet.gr                     Αθήνα, 7/2/2011

                                ΠΡΟΣ: τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ
ΣΤΙΣ 10/2/2011

Συνάδελφοι,

    Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε να γίνουν από τις τοπικές ΕΛΜΕ μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στους εκλεγμένους Περιφερειάρχες - Αντιπεριφερειάρχες
για το ζήτημα των συγχωνεύσεων – καταργήσεων σχολικών μονάδων την Πέμπτη, 10/2/2011, αξιοποιώντας την 3ωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 5/2 (11 – 2 μ.μ. και 2 – 5 μ.μ.).     Επίσης τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ σε χρόνο που αυτά θα καθορίσουν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στους Δημάρχους των Καλλικρατικών Δήμων για το ίδιο ζήτημα.

Στις συναντήσεις αυτές να τονίσετε στους εκλεγμένους της Τοπικής – Περιφερειακής Διοίκησης τη σημασία της ύπαρξης σχολικών μονάδων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και να τους επιστήσετε την προσοχή για τις αρνητικές συνέπειες τυχόν συμπαράταξής τους με τις επιλογές του Υπουργείου Παιδείας.

Στις παραστάσεις αυτές να καλέσετε για να συμμετέχουν οι γονείς και οι μαθητές.

    Επιπροσθέτως επιβάλλεται να οργανώσετε Συνέντευξη Τύπου ώστε να γίνουν γνωστές οι θέσεις του κλάδου στα τοπικά ΜΜΕ και κατ' επέκταση στην τοπική κοινωνία.


 


 

Αναζητήστε πληροφορίες