Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ, 5/6, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ ,8/6, ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ.

Ε' ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 1.6.2011


 


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ, 5/6, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ -

ΤΕΤΑΡΤΗ ,8/6, ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ.

  • Ανεργία, μείωση μισθών, μείωση των δώρων, διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος, απολύσεις, κλείσιμο σχολείων, κατάργηση οργανικών θέσεων, ύφεση της οικονομίας, αβεβαιότητα για το μέλλον. Μνημόνιο Ν. 1
  • Μνημόνιο Ν.2: Οριστική κατάργηση του 13-14ου μισθού. Νέα μείωση μισθού, μείωση στο ΕΦΑΠΑΞ, μείωση των επικουρικών συντάξεων, θέσπιση ανασφάλιστης εργασίας, ανεργία στα ύψη, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η χώρα υπό κατοχή στην τρόϊκα. Το μέλλον μας υποθηκεύεται για 100 χρόνια. Βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση από την εποχή του Δ.Ο.Ε 1897.
  • Κυβέρνηση, Ε.Ε και ΔΝΤ επενδύουν στο φόβο μας για την εργασιακή μας ανασφάλεια και επισείουν το μπαμπούλα της χρεοκοπίας, για να μας κάνουν να υποκύψουμε. Να μην τους κάνουμε το χατίρι. Τα μέλλον μας κρίνεται στην πλατεία Συντάγματος. Οι νέοι δείχνουν το δρόμο. Όλοι στο Σύνταγμα. Ιδιαίτερα την Κυριακή, 5/6.Πανευρωπαϊκή εξέγερση ενάντια στη λιτότητα, ενάντια στην οικονομική κρίση.
  • Τετάρτη, 8/6, ώρα 12.30, έκτακτη Γ.Σ, στο 1ο Λύκειο Παλλήνης. Να μη λείψει κανείς. Να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Να μην αφήσουμε την κυβέρνηση να μας ξεπουλήσει στην Ε.Ε και ΔΝΤ. Η μόνη αντίσταση είσαι εσύ. Μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και στενές αντιλήψεις το σύστημα αχαλίνωτο μάς γυρίζει 100 χρόνια πίσω. Δεν έχουμε άλλη επιλογή.
  • Πέμπτη, 9/6, όλα τα σωματεία σε πανεργατική απεργία. Η ΟΛΜΕ να συντονίσει τον αγώνα. Η ΕΛΜΕ προτείνει 3ωρη στάση και συλλαλητήριο, αν δεν κηρυχθεί 24ωρη απεργία.
  • Η αναμονή είναι επικίνδυνη. Το σύστημα βιάζεται να μας ξεζουμίσει. Δεν έχουμε άλλη επιλογή.


     

    Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

    Η πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας


     

    Άννα Μπαχτή Δημήτρης Παπαθεοδώρου

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...