Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Για τη βαθμολόγηση των διευθυντών


                                              ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1.     Το Δ.Σ   της  ΕΛΜΕ με ανακοίνωση της 7.7.2011  ενημέρωσε τους συναδέλφους και τους αιρετούς ότι αποφάσισε να καλέσει τους αιρετούς να:
 α. να απέχουν από τη βαθμολόγηση της συνέντευξης, βάζοντας παύλα, παραμένοντας στη διαδικασία, για να ελέγξουν και να καταγγείλουν τυχόν παρατυπίες και μεροληπτική συμπεριφορά σε βάρος των υποψηφίων .
β. κατ' εξαίρεση να βαθμολογήσουν με μονάδα όσους υποψήφιους έχουν επιδείξει αντισυναδελφική και αυταρχική συμπεριφορά, σύμφωνα με τις καταγγελίες των συλλόγων διδασκόντων, ή βαρύνονται για αντισυνδικαλιστική στάση.
2.     Η ΠΑΣΚ με σημερινή  ανακοίνωσή της   αναφέρει ότι εκ παραδρομής έκανε  δεκτή   τη βαθμολόγηση  με μονάδα υποψηφίων   που αναφέρονται στη  β παράγραφο.
3.     Μετά την εξέλιξη αυτή ισχύει η απόφαση  της α παραγράφου και το Δ.Σ της  ΕΛΜΕ  καλεί  τους αιρετούς  να απόσχουν από τη βαθμολόγηση για όλους τους συναδέλφους.

                   
                                 Για το Δ.Σ της Ε’ ΕΛΜΕ
              Η Πρόεδρος                              Ο  Γ.  Γραμματέας

               Άννα Μπαχτή                  Δημ. Παπαθεοδώρου


ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...