Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κανένας δεν πρέπει να πληρώσει την έκτακτη εισφορά


            Ε’ΕΛΜΕ  ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ               ΠΑΛΛΗΝΗ 28.9.2011
         ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
·         Κανένας δεν πρέπει να πληρώσει την έκτακτη εισφορά .  Η κυβερνητική  πολιτική που εξοντώνει τα λαϊκά στρώματα πρέπει να αποτύχει και να ανατραπεί. Κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αντίθετα η κυβέρνηση πρέπει να φοβάται και φοβάται μήπως το κύμα της αντίδρασης απέναντι  στο χαράτσι πάρει διαστάσεις και εκτεθεί απέναντι στην τρόικα.
·         Δεν πληρώνουμε και οργανώνουμε τον αγώνα ενάντια  στην εισπρακτική πολιτική.
·         Παρασκευή,30/9, από τις 8.00 το πρωί, οι καθηγητές μαζί με άλλους εργαζόμενους, έξω από τις Εφορίες της Παλλήνης και του Κορωπίου ενημερώνουμε τους συμπολίτες  μας που πηγαίνουν να πληρώσουν  και τους καλούμε να αντισταθούν.
·         Αν η κυβέρνηση  πετύχει με το φόβο  να εισπράξει την έκτακτη εισφορά, θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα.( φόρος ακίνητης περιουσίας με τη ΔΕΗ, «εξαγγελία» Βενιζέλου στην Αμερική για 20% μείωση μισθών και συντάξεων). Ε.Ε  και ΔΝΤ   θέλουν να μας γονατίσουν. Μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα για την   «κινεζικοποίηση»  της εργασίας, για να γίνουμε ανταγωνιστικοί με μισθούς πείνας. Αν αποτύχει, ανοίγει ο  δρόμος για την ανατροπή της πιο αντιλαϊκής πολιτικής  μετά τη μεταπολίτευση.
·        Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί όσους συναδέλφους μπορούν   να δώσουν το αγωνιστικό παρόν έξω από τις Εφορίες. Για να ανατραπεί  η κυβερνητική πολιτική, πρέπει να είμαστε  όλοι στους δρόμους, πριν  προλάβει η κυβέρνηση να μας πετάξει στους δρόμους.

Η  πρόεδρος                                      Ο γ. γραμματέας
Άννα Μπαχτή                                  Δημ. Παπαθεοδώρου


Αναζητήστε πληροφορίες