Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Για τους υπεράριθμους


                          Ε  ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ .ΑΤΤΙΚΗΣ                  ΠΑΛΛΗΝΗ 6.9.2011

                                              ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
·        Τετάρτη,7/9, στο 1ο Λύκειο Παλλήνης, ώρα 13.00,καλούνται οι συνάδελφοι των ειδικοτήτων( Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικών,  Φυσικής   Αγωγής και πληροφορικής), ειδικότητες δηλ. που   μπορούν  να εργαστούν και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, να προσέλθουν για ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις της ΔΔΕ  Ανατ. Αττικής να διαθέσει τους υπεράριθμους στη Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  ή στην  Περιφερειακή  Διεύθυνση
·        .Το Δ.Σ της Ε’ ΕΛΜΕ υπερασπίζεται το δικαίωμα των συναδέλφων να διατίθενται από το ΠΥΣΔΕ σε σχολεία που επιθυμούν μετά από αίτησή τους  και σε κενά που κοινοποιεί  η πρωτοβάθμια στο ΠΥΣΔΕ και όχι να διατίθενται  στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
·        Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη και παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν  όλους τους συναδέλφους.

Η πρόεδρος                             Ο γραμματέας
Άννα Μπάχτη                         Δημ.Παπαθεοδώρου


Αναζητήστε πληροφορίες