Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΝΑΣ ΜΠΑΧΤΗ

Ε’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 24.3.2012
Καταγγελία για τη σύλληψη της προέδρου της Ε’ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής Άννας Μπαχτή.
Στη σημερινή παρέλαση των μαθητών στο Σύνταγμα η κυβέρνηση εξαπέλυσε χιλιάδες αστυνομικούς, για να τρομοκρατήσουν το λαό. Έκλεισαν το Σύνταγμα με μεταλλικούς φράκτες και εξαπέλυσαν επιθέσεις, για να τρομοκρατήσουν το λαό και για να μη βγαίνει στο εξής κανείς από το σπίτι του. Σε αυτό βοήθησε και το κλίμα προβοκάτσιας που έντεχνα προβαλλόταν από τα ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες.
Το καθεστώς βίας και τρομοκρατίας που είχαν επιβάλει στο κέντρο έπρεπε να «εμπεδωθεί» από το λαό και με συλλήψεις. Συνέλαβαν σε στοά της Σταδίου 23 αγωνιστές και ανάμεσά τους ήταν και η πρόεδρος της Έ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής Άννα Μπαχτή.
Το Δ.Σ της Ε’ ΕΛΜΕ καταδικάζει τις συλλήψεις των αγωνιστών και της προέδρου της ΕΛΜΕ και καταγγέλλει το Υπουργείο παιδείας που ανέχθηκε να παρελάσει η μαθητιώσα νεολαία κάτω από καθεστώς βίας και αυθαιρεσίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αστυνομία δεν επέτρεπε ούτε στους γονείς των μαθητών να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Στο κέντρο έπρεπε κανείς να κυκλοφορεί .. με διαβατήριο.
Το Δ.Σ της Ε΄ΕΛΜΕ ευχαριστεί όλους τους αγωνιστές που συγκεντρώθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ και απαίτησαν την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων. Η αλληλεγγύη που εκδηλώθηκε άμεσα ήταν πρωτοφανής και ελπιδοφόρος.
Από το Δ.Σ της Ε’ ΕΛΜΕ Ανατ. ΑΤΤΙΚΗΣ.

Αναζητήστε πληροφορίες