Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΜΕ

Ε’ ΕΛΜΕ Ανατ.Αττικής                                             Παλλήνη 25.11.2012
                                          ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ΤΕΤΑΡΤΗ, 28/11,  ώρα  13.00, έκτακτη  Γ.Σ  στο 1ο  Λύκειο  Παλλήνης.
Η κυβέρνηση με την ψήφιση του 3ου μνημονίου ολοκληρώνει την καταστροφή του λαού και παραδίδει τη χώρα σε επιτρόπους της Ε.Ε και ΔΝΤ. Άμεση συνέπεια:  Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, συμπτύξεις τμημάτων, μεταφορά μαθητών σε άλλα σχολεία, διαθεσιμότητα συναδέλφων που έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν  από υπηρεσιακά συμβούλια ή από ποινικά δικαστήρια ή έχουν παραπεμφθεί στο υπηρεσιακό συμβούλιο για κάποιο παράπτωμα και ακόμη δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση(!). Νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Η αύξηση του ωραρίου δε θα αργήσει. Τα κενά σε διδακτικό προσωπικό είναι πολλά και θα καταφύγουν και σε αυτή τη λύση.
Ετοιμάζονται για αξιολόγηση, για να μπορούν να απολύουν , να τρομοκρατούν, να μεταθέτουν , να φιμώνουν οποιαδήποτε διαμαρτυρία. Μια κυβέρνηση που κυβερνά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου  και  εξοντώνει το λαό, για να είναι αρεστή στην τρόικα, δε θα σταματήσει   παρά αφού πωλήσει τη χώρα και εξαθλιώσει το λαό.
Πρέπει να τους σταματήσουμε και να  τους ανατρέψουμε . Η πολιτική τους δε διορθώνεται.  Στη Γ. Σ πρέπει να συζητήσουμε για τους τρόπους αντίδρασης.
Συμμετέχουμε  μαζικά τη Δευτέρα 26-11, ώρα 13:00 στην κινητοποίηση στη ΔΙΔΕ Αν Αττικής, για να μην περάσουν οι συμπτύξεις τμημάτων
Συνάδελφοι  όλοι στη   Γ.Σ στο  1Ο  Λύκειο  Παλλήνης.  Οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν απαιτούν την παρουσία σου. Διαφορετικά παραδινόμαστε αμαχητί στην τρόικα.  Κανένας   δεν είναι ασφαλής.
                                                     Για το Δ. Σ  της   Ε’ ΕΛΜΕ
                     Η   Πρόεδρος                                            Ο Γ. Γραμματέας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...