Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ, ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Ε' ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 28.11.2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κινητοποίηση των μαθητών των σχολείων Γέρακα, Γλ.Νερών και Παλλήνης

  1. Παρασκευή, 30/11,Πλατεία Γέρακα, ώρα 10.30 , οι μαθητές των σχολείων Γέρακα, Γλ.Νερών, Παλλήνης και άλλων σχολείων της περιοχής αποφάσισαν να αντιδράσουν στην πολιτική της σύμπτυξης των τμημάτων που προωθεί η κυβέρνηση και υλοποιεί η διεύθυνση Δ.Ε Ανατ.Αττικής καθώς και για τα κενά καθηγητών.
  2. Οι μαθητές θα συγκεντρωθούν κάτω από τα γραφεία της διεύθυνσης Δ.Ε στην πλατεία του Γέρακα.
  3. Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ στέκεται στο πλευρό των μαθητών, χαιρετίζει τον αγώνα τους για καλύτερη παιδεία, υποστηρίζει τις κινητοποιήσεις τους και καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
  4. Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων που επιθυμούν να συμπαρασταθούν στον αγώνα των μαθητών τους, το Δ.Σ της Ε΄ΕΛΜΕ κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για την ίδια ημέρα από 11:00πμ.


     

    Η πρόεδρος Ο γραμματέας

    Άννα Μπαχτή Δημήτρης Μπαξεβάνης

Αναζητήστε πληροφορίες