Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΡΙΤΗ 12/2

Ε’ ΕΛΜΕ  ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                                                   ΠΑΛΛΗΝΗ 10.2.2013
Παράσταση διαμαρτυρίας  στη ΔΔΕ   Ανατ.Αττικής  για τα κενά  σε διδακτικό   προσωπικό.Τρίτη 12/2, ώρα 11.30, η ΕΛΜΕ Ανατ.Αττικής πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του προϊσταμένου της διεύθυνσης ΔΔΕ -στο Γέρακα-για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό , για τις πιέσεις της διοίκησης για συγχώνευση τμημάτων, για τροποποιήσεις και αλλαγές των αναλυτικών προγραμμάτων.


Απαιτούμε διορισμό συναδέλφων. Είναι απαράδεκτο να υπολειτουργούν σχολεία,6 μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων, και να πιέζονται οι εκπαιδευτικοί να δώσουν οι ίδιοι «λύσεις», ενώ η πολιτεία διαλύει το δημόσιο σχολείο, εξαθλιώνει καθημερινά τον εκπαιδευτικό και τον τρομοκρατεί με την αξιολόγηση και με την απειλή της απόλυσης.


Το Δ.Σ κηρύσσει για την Τρίτη,12/2, 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 11.00, προκειμένου να παραστούν οι συνάδελφοι στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΔΔΕ ή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου πρόκειται να δικασθούν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Για το Δ.Σ της Ε’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Η πρόεδρος                                                                                                      Ο Γ. Γραμματέας

Άννα Μπαχτή                                                                                        Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Αναζητήστε πληροφορίες