Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


 

Ε'ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 14.2.2013

 1. Πέμπτη,21/2, ΏΡΑ 12.30, στο 1ο Λύκειο Παλλήνης θα γίνει έκτακτη Γ.Σ της ΕΛΜΕ με θέμα εισήγηση της ΟΛΜΕ για απεργιακές κινητοποιήσεις.
 2. Η εισήγηση της ΟΛΜΕ αποστέλλεται ηλεκτρονικά στα σχολεία. Υπάρχει αναρτημένη και στο site της ΟΛΜΕ .
 3. Η αξιολόγηση που έχει συνδεθεί με τη μισθολογική προαγωγή, τη στασιμότητα και τις απολύσεις, η διαθεσιμότητα όσων παραπέμπονται(!) σε ΕΔΕ, οι πρώτες διαθεσιμότητες και απολύσεις συναδέλφων, έχουν δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στα σχολεία.
 4. Οι συνεχείς μειώσεις του μισθού μας, το κόψιμο των δώρων, η δραματική μείωση του ΕΦΑΠΑΞ, η συρρίκνωση των επικουρικών μας ταμείων, αφού πρώτα τα λήστεψαν με το PSI( το γνωστό κούρεμα), και η βούληση της κυβέρνησης και της τρόικας για παροχές-συντάξεις ανάλογα με τα έσοδα έχουν οδηγήσει σε εξαθλίωση τους συναδέλφους και την πλειονότητα του λαού. Αν προσθέσουμε την επί θύραις αύξηση του ωραρίου, την κατάργηση των διορισμών σε συνδυασμό με την αύξηση των συνταξιοδοτούμενων κάθε χρόνο και τη μείωση των αναπληρωτών, τα κενά σε διδακτικό προσωπικό, τις συγχωνεύσεις τμημάτων, το κλείσιμο σχολικών μονάδων, έχετε μπροστά σας την πλήρη εικόνα διάλυσης του δημόσιου σχολείου.
 5. Μπροστά σε αυτή την πολιτική εξαθλίωσης , που έχει επιβάλει η τρόικα και ακολουθεί η τρικομματική κυβέρνηση, πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Τις μορφές θα τις καθορίσουμε στη Γ.Σ. Η συμμετοχή όλων είναι αυτονόητη.
 6. Θεωρούμε αυτονόητη τη διευκόλυνση όλων των συναδέλφων, για να παραστούν στη Γ.Σ. Η επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα του 19ου επιβάλλει τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων στη Γ.Σ. Η πολιτική αυτή πρέπει να ανατραπεί. Δεν έχουμε άλλο δρόμο να επιλέξουμε.

  Για το Δ.Σ της Ε' ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

  Η πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

  Άννα Μπαχτή Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Αναζητήστε πληροφορίες