Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Ε ΕΛΜΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ                                                           Παλλήνη 13-6-2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    
Συνάδελφοι ,
το Δ. Σ. της Ε’ ΕΛΜΕ Αν Αττικής σας καλεί σε μαζική συμμετοχή
στην πανεργατική απεργία
και
στο συλλαλητήριο  μπροστά στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ,
 σήμερα Πέμπτη 13/6 , στις 11 το πρωί.
   Η κυβέρνηση κλιμακώνοντας τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο καταργεί με πραξικοπηματικό τρόπο, που θυμίζει μαύρες εποχές , τη δημόσια τηλεόραση.
   Σήμερα 2700 εργαζόμενοι της ΕΡΤ απολύονται . Αύριο θα είναι η δική μας σειρά. Αν η κυβέρνηση «περάσει» και αυτήν την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, τότε θα μπορεί να περάσει τα πάντα.
   Όλοι μαζί τώρα οφείλουμε να αγωνιστούμε για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που αφού φτωχοποίησε το σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας επιχειρεί να εξαλείψει  καθετί  που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον αντιδημοκρατικό κατήφορο της τρικομματικής κυβέρνησης.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΝΑ ΜΠΑΧΤΗ                                                          ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣΑναζητήστε πληροφορίες