Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 22/8 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Σήμερα η ΟΛΜΕ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας, αλλά και πάλι ο υπουργός αρνήθηκε να συναντήσει τα μέλη του Δ.Σ. , προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις στις ασάφειες της υπ. απόφασης και στα ερωτήματα χιλιάδων συναδέλφων σχετικά με τις υποχρεωτικές μετατάξεις.

Τελικά συμφωνήθηκε η συνάντηση του Υπουργού με την ΟΛΜΕ να γίνει αύριο (22/8) το μεσημέρι στις 12.

Το Δ.Σ. της Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής καλεί όλους τους συναδέλφους αύριο Πέμπτη 22/8 στις 12 το μεσημέρι, στο Υπουργείο παιδείας. Η δύναμη της ομοσπονδίας είμαστε όλοι εμείς. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί , για να κάνουμε σαφές ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε τετελεσμένα. 

Τα σχολεία θ' ανοίξουν σε λίγες μέρες με 16000 λιγότερους συναδέλφους. Η κυβέρνηση με την πολιτική της τα κλείνει. Οι καθηγητές με τον αγώνα τους θα τ' ανοίξουν!

Ε ΕΛΜΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναζητήστε πληροφορίες