Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΕΛΜΕ 5/9/2013


Ε ΕΛΜΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ                                                     Παλλήνη 6/9/2013


Στη γενική συνέλευση της Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής που έγινε χθες 5/9/2013, υπερψηφίστηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία το παρακάτω πρόγραμμα δράσης, που πρότεινε η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.

Επιλέγουμε μορφές πάλης αντίστοιχες της έντασης της επίθεσης που δεχόμαστε και της δυναμικής που αναπτύχθηκε από τις Γενικές Συνελεύσεις του Μάη, το Συνέδριο και τις δράσεις του καλοκαιριού.
-      Προχωράμε σε απεργία διαρκείας από τις 16 Σεπτέμβρη με τη μορφή των επαναλαμβανόμενων 5νθήμερων, Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ και Γενική Συνέλευση προέδρων κάθε εβδομάδα.
-      Σε εκλογή απεργιακών επιτροπών από τις Γενικές Συνελεύσεις και κεντρικής απεργιακής επιτροπής,για την οργάνωση της υλοποίησης των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων.
-      Σε δημιουργία απεργιακού ταμείου αλληλεγγύης.
-      Σε συντονισμό του αγώνα μας με μαθητές, γονείς, εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και σχεδιασμό της κοινής δράσης με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, καταλήψεις κλπ
-       Περιφρουρούμε την υλοποίηση των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων και την πιστή μεταφορά τους στη Γ. Σ. Προέδρων.
Σε επόμενη ανακοίνωση θα υπάρξει αναλυτική αναφορά και ατο πλαίσιο των αιτημάτων.

Το Δ.Σ. της Ε ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που οργανώνει η ΟΛΜΕ τις επόμενες μέρες:
Παρασκευή, 6/9 στις 17.30 στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας (Νέστου 4, στάση ΜΕΤΡΟ: Μέγ. Μουσικής):Συνάντηση – Συζήτηση εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα

Παρασκευή, 6/9 στις 19.00Συγκέντρωση στα γραφεία της ΟΛΜΕ και πορεία στο Σύνταγμα.Δρώμενα από εκπαιδευτικούς Εικαστικών, Μουσικής και Θεατρολόγους

Τρίτη, 10/9 στις 18.30Πανελλαδική Συγκέντρωση* στα γραφεία της ΟΛΜΕ
και πορεία στο Σύνταγμα. (Ημέρα ψήφισης του ν/σχ για το Λύκειο στη Βουλή) 
Την ημέρα του αγιασμού σε όλα τα σχολεία ενημερώνουμε γονείς και μαθητές με σκοπό το συντονισμό της δράσης μας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Άννα Μπαχτή                                                                                  Π. Μιχαλόπουλος

Αναζητήστε πληροφορίες