Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


                       ENΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
                    ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ
                    ΠΑΛΛΗΝΗΣ                      ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των καθηγητών και στις απεργιακές τους κινητοποιήσεις που ξεκινάνε τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη.
Ο αγώνας αυτός αφορά ολόκληρη την κοινωνία και ιδιαίτερα εμάς, τους γονείς και τα παιδιά μας.
Τα αιτήματα για δημόσια, δωρεάν Παιδεία χωρίς όλα αυτά τα καταστροφικά μέτρα που οδηγούν τα παιδιά των κατώτερων οικονομικά στρωμάτων στον αποκλεισμό από τη μόρφωση και στο περιθώριο της ζωής, είναι κοινά αιτήματα όλων μας.
Στηρίζουμε τους καθηγητές στον αγώνα που δίνουν για αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια ενάντια στη μιζέρια και την υποταγή τους.
Συμπαρατασσόμαστε μαζί τους για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων, με το απαιτούμενο εκπαιδευτικό προσωπικό και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για Παιδεία στην υπηρεσία του λαού.

Παλλήνη 15-9-2013

Το Δ.Σ.

Αναζητήστε πληροφορίες