Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 9/1/2014

Ε’ ΕΛΜΕ  ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                                               Παλλήνη  8.1.2013

                                                     Ανακοίνωση- καταγγελία
·      Το  Δ.Σ  της  Ε’ ΕΛΜΕ  καταγγέλλει  τη σύλληψη του συναδέλφου  Παύλου Αντωνόπουλου, πρώην μέλους της ΟΛΜΕ και νυν μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ,   γιατί συμμετείχε   σε  απαγορευμένη από την αστυνομία συγκέντρωση   και για αντίσταση κατά της αρχής(!).  Με τις δύο αυτές  χουντικής έμπνευσης κατηγορίες  παραπέμπεται  αύριο  στο αυτόφωρο και δικάζεται , ώρα  12.00, (  κτίριο 16  της πρώην σχολής Ευελπίδων).
·      Η   Κυβέρνηση  καταφεύγει  σε κατασταλτική βία, για να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης  και για να συνεχίσει την πολιτική εξαθλίωσης του λαού που απαιτεί η Ε.Ε ΚΑΙ ΔΝΤ. Η απόφαση απαγόρευσης των συγκεντρώσεων παραβαίνει  στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα   και στοχεύει στην τρομοκράτηση του λαού και στην επιβολή της πιο αντιλαϊκής πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων.
·      Το Δ. Σ της ΕΛΜΕ απαιτεί την άμεση απόλυση του συναδέλφου, θεωρεί τη σύλληψή του πολιτική  δίωξη  και καλεί τους συναδέλφους να είναι αύριο Πέμπτη,  9/1, ώρα 11.30, στο δικαστήριο, για να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο μας και να απαιτήσουμε την  άμεση απόλυσή του.  Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων,  προκειμένου να παραβρεθούν στο δικαστήριο, το Δ.Σ κηρύσσει 3ωρη  στάση εργασίας, αύριο  Πέμπτη,  από 11.00  έως 14.00.


                     Από το Δ.Σ  της  Ε’ ΕΛΜΕ   ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 13.00, ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Συζητάμε – εκτιμάμε – αποφασίζουμε! Το  Δ.Σ, ενόψ...