Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ε’ ΕΛΜΕ   ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                                            ΠΑΛΛΗΝΗ 17.1.2013                                    


                              ΕΚΤΑΚΤΗ   Γ.Σ  ΤΕΤΑΡΤΗ 22/1/2014, ΩΡΑ 13:ΟΟ,
                                                ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
·         Το ΔΣ της  Ε’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την  Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014,ώρα 13.00 μ.μ στο 1ο Λ Παλλήνης.  
·          Η σύγκληση της έκτακτης Γ.Σ  γίνεται ύστερα από την απόφαση του Δ.Σ της ΟΛΜΕ για πραγματοποίηση Γ.Σ όλων των ΕΛΜΕ της χώρας από 20-24/1/2014 και ολομέλεια προέδρων 25/1/2014 με θέμα την οργάνωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του κλάδου το αμέσως επόμενο διάστημα ενάντια:
·         στις διαθεσιμότητες-απολύσεις 
·         την  αξιολόγηση σχολικής μονάδας –εκπαιδευτικού
·         τις συμπτύξεις τμημάτων και τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών
·        Το  Δ.Σ  καλεί  όλους τους συναδέλφους  να παραστούν στη Γ.Σ. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί στην τρόικα, σύμφωνα με το τελευταίο μνημόνιο, για νέες απολύσεις Δ.Υ. Το μεγαλύτερο ποσοστό που θα απολυθούν θα είναι από το χώρο της εκπαίδευσης. Για να ξεπερασθούν τα συνταγματικά κωλύματα, η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει την αυτοαξιολόγηση –αξιολόγηση, για να «αντλήσει» τους ανεπαρκείς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού  διοικητικής μεταρρύθμισης. Γι’ αυτό ανακοίνωσε ότι προωθεί διάταξη στο  ν. για την αξιολόγηση σύμφωνα με τον οποίο  εισάγεται ποσόστωση, για να κρίνονται υποχρεωτικά ως ανεπαρκείς  συνάδελφοι  που θα αξιολογούνται σε καθορισμένο από πριν ποσοστό.

                                   Από  το  Δ.Σ   της   Ε’ ΕΛΜΕ   Ανατ. Αττικής

Αναζητήστε πληροφορίες