Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Ε’ ΕΛΜΕ   ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                                                            ΠΑΛΛΗΝΗ 28.3.2014   

                              
ΕΚΤΑΚΤΗ   Γ.Σ  ΤΡΙΤΗ 1/4/2014, ΩΡΑ 13:30,
                                                ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

         Το ΔΣ της  Ε’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 1 Απριλίου 2014,ώρα 13.30 στο 1ο Λ. Παλλήνης.  
·          Η σύγκληση της έκτακτης Γ.Σ  γίνεται ύστερα από την απόφαση του Δ.Σ της ΟΛΜΕ για πραγματοποίηση Γ.Σ όλων των ΕΛΜΕ της χώρας από 31/3 ως 3/4 με θέμα αυτοαξιολόγηση και νέα εγκύκλιος του υπουργείου , διαθεσιμότητες - απολύσεις και πανεργατική απεργία 9/4.
·        Το  Δ.Σ  καλεί  όλους τους συναδέλφους  να παραστούν στη Γ.Σ. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί στην τρόικα για 15000 απολύσεις Δ.Υ. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που θα απολυθούν, θα είναι από το χώρο της εκπαίδευσης. Για να ξεπερασθούν τα συνταγματικά κωλύματα, η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει την αυτοαξιολόγηση –αξιολόγηση. Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι μαζική, οργανωμένη και συντεταγμένη.   

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
                                   Από  το  Δ.Σ   της   Ε’ ΕΛΜΕ   Ανατ. Αττικής

Αναζητήστε πληροφορίες