Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Ε ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                           Παλλήνη 24/6/2014ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής χαιρετίζει τους συναδέλφους που με τη συμμετοχή τους σήμερα στα σχολεία – κέντρα επιμόρφωσης κατάφεραν να μπλοκάρουν τα σεμινάρια της ντροπής για την αξιολόγηση. Χάρη στην κινητοποίησή μας κανένα σεμινάριο δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας. Χαιρετίζουμε, επίσης, και τους συναδέλφους διευθυντές που στο σύνολό τους επέλεξαν τον κλάδο και την αξιοπρέπειά τους  , ενημέρωσαν εγκαίρως την ΕΛΜΕ και απέφυγαν με κάθε τρόπο τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια. Συνεχίζουμε και αύριο το μπλοκάρισμα , με την παρουσία μας έξω από τα ίδια επιμορφωτικά κέντρα, στις 8:00 το πρωί.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                          Ο Γ.Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΑ ΜΠΑΧΤΗ                                                                                                          ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ

Αναζητήστε πληροφορίες