Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με οργανική θέση στην Δ.Δ.Ε. Αν. Αττικής και επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι, προκειμένου να τοποθετηθούν σε οργανικά κενά με βάση τους πίνακες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης  http://dide-anatol.att.sch.gr/tte/portal/  , να κάνουν αίτηση μέχρι και την Πέμπτη 31/7/2014.
Τονίζεται ότι δικαίωμα αίτησης έχουν όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν σε κλάδους ή ειδικότητες στους οποίους διαπιστώνεται υπεραριθμία στο σχολείο της οργανικής τους θέσης και υπάρχουν αντίστοιχα κενά στην ίδια ή σε όμορη ομάδα. Κανένας εκπαιδευτικός δεν είναι υποχρεωμένος να χαρακτηριστεί υπεράριθμος εφόσον δεν το επιθυμεί.

Οι αιρετοί
Κατερίνα Σκανδάλη

Άκης Σωτηρόπουλος

Αναζητήστε πληροφορίες