Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ ΕΛΜΕ

΄       Ε’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                                  ΠΑΛΛΗΝΗ 15/12/2015

 

                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ:

 

ΠΕΜΠΤΗ 17/12 ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ  Δ.Σ Ε΄ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

              (8.00-20.00, ΣΤΟ 1Ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ)

              

• Κατάκτηση του συνδικαλιστικού κινήματος είναι οι διαδικασίες(Γενικές Συνελεύσεις,εκλογές)των Πρωτοβάθμιων σωματείων και η συμμετοχή σε αυτές όλων των  εργαζόμενων.  Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν το  παρόν στις εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ της Ε΄ΕΛΜΕ Αν. Αττικής.
• Το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να εκφράζει  και να εκπροσωπεί όλους τους συναδέλφους.  Ο  κάθε συνάδελφος με τη συμμετοχή του μπορεί να επηρεάσει τον προσανατολισμό του σωματείου,  να ενισχύσει, να καταδικάσει,  να επιβραβεύσει   συνδικαλιστικές πρακτικές .  Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά, αν αδιαφορήσει   και δεν ασκήσει  ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε  με αγώνες.
• Παρά τις ενστάσεις που μπορεί να έχει ο καθένας,οι εργαζόμενοι με τη συσπείρωση στα σωματεία και τους αγώνες τους επέβαλαν κατακτήσεις και δικαιώματα  που τώρα το σύστημα εκματαλευόμενο την υποχώρηση του εργατικού κινήματος  αφαιρεί .Γι αυτό συμετέχουμε μαζικά   στις εκλογές 17/12/2015. Ο συσχετισμός του νέου Δ.Σ της ΕΛΜΕ  μας αφορά όλους.

         

                       Το απερχόμενο Δ.Σ της Ε ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναζητήστε πληροφορίες