Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ε΄ΕΛΜΕ Αν. Αττικής                                                                                                                                                   Παλλήνη   7.3.2016

                                                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για βοήθεια και ενίσχυση με κάθε δυνατό τρόπο των χιλιάδων κατατρεγμένων μεταναστών και προσφύγων, που οι πολιτικές και οι πολεμικές επεμβάσεις των  ιμπεριαλιστών έστειλαν και στη χώρα μας , απευθύνουμε επείγουσα έκκληση σε όλους τους συλλόγους διδασκόντων σε επικοινωνία και με τους συλλόγους γονέων και τους μαθητές,  για τη συλλογή  εκ' νέου ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και μετανάστες 
. Η ΕΛΜΕ θα συγκεντρώσει συνολικά τα είδη αυτά και θα τα μεταφέρει στους χώρους όπου φιλοξενούνται οι πρόσφυγες μαζί με  το Συντονισμό Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων και Συλλογικοτήτων για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό. 
 Καλούμε γονείς και μαθητές να βοηθήσουν. Να φέρουν ότι μπορούν. Σας παραθέτουμε τα άμεσα αναγκαία. Θα φροντίσουμε για την άμεση αποστολή τους στους τόπους συγκέντρωσης των προσφύγων.
                                 Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
 Παρακαλούμε πολύ να ξεχωρίζετε τα είδη σε τέσσερεις κατηγορίες (τρόφιμα-φάρμακα- είδη ατομικής υγεινής- λοιπά είδη) γιατί είναι αδύνατον να ταξινομηθούν συνολικά και δεν μπορούν να διατεθούν αταξινόμητα. 
 Τρόφιμα :Γάλα μακράς διαρκείας για ενηλίκους,γάλα για βρέφη και παιδιά, νερό, ζάχαρη,         τσάϊ, ξηρά τροφή άμεσης κατανάλωσης (μπισκότα, κρουασάν, κ.τλ.)
 Φάρμακα:  Αεροτσάμπερ για παιδιά Tobrex - Tobratex (κολήριο για τα μάτια), Otrivin (για τη μύτη), Zovirax (δερματικό), Mucosolvan σιρόπι των 15 και των 30.
 Είδη ατομικής υγιεινής: μωρομάντιλα, πάνες, σαμπουάν και υγρό σαπούνι σε μικρές συσκευασίες ή επαγγελματικές μαζί με μικρά πλαστικά μπουκαλάκια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες,σερβιέτες
    Λοιπά είδη: πλαστικά ποτήρια, πιάτα, πιρούνια και θερμικά ποτήρια 
Το Δ.Σ θα παραλάβει σε πρώτη φάση τα είδη τη Τετάρτη 16/3, 13.30 -14.30 μ.μ, στο 3ο Γυμ. Γέρακα και στο ΕΠΑΛ Ραφήνας, 2ο Γυμνάσιο Κορωπίου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Δ.Σ .
                            Η πρόεδρος                                           Ο γραμματέας

                        Άννα  Μπαχτή                                        Πάνος Μιχαλόπουλος                                                                                                                                    

Αναζητήστε πληροφορίες