Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μας!

Με το ιστολόγιο προσπαθούμε να συμβάλουμε στην έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το ιστολόγιο από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατά βούληση ή αυτομάτως είτε μέσω email, είτε μέσω RSS. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στο email eelme.anatt@gmail.com.

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ

Ε ΕΛΜΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                          ΠΑΛΛΗΝΗ 14/11/2016

ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΤΗ 15.11, 5.00 μμ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
Το ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους συναδέλφους στη συγκέντρωση και πορεία στις 15/11 στις 5.00 στο Πολυτεχνείο εναντίον της επίσκεψης Ομπάμα στην Αθήνα.
Η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοέμβρη, την ημέρα που ξεκινάει ο εορτασμός της 43ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών, που στήριξαν οι ΗΠΑ, είναι μία ακόμη πρόκληση της κυβέρνησης Τσίπρα. Πίσω από την εικόνα του νομπελίστα ειρήνης, του «πρώτου μαύρου προέδρου των ΗΠΑ», κρύβεται ένας αδίστακτος ηγέτης της μεγαλύτερης ιμπεριαλιστικής δύναμης στο κόσμο, που είναι υπεύθυνη για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων από τις επεμβάσεις της σε Ιράκ, Συρία , αλλά και δεκάδων μαύρων νεολαίων από την αστυνομία στο εσωτερικό της.
Ο Ομπάμα έρχεται στην Ελλάδα την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η «διαπραγμάτευση» για την δεύτερη αξιολόγηση, με την κυβέρνηση και το κουαρτέτο να παζαρεύουν τα νέα αντιδραστικά μέτρα ενάντια στον λαό. Δηλωμένη πρόθεση του Ομπάμα είναι «να στηρίξει την προώθηση των μεταρρυθμίσεων» όπως διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους ο ίδιος και οι επιτελείς του. Ο Αμερικανός πρόεδρος, ως εκπρόσωπος του παγκόσμιου καπιταλισμού, πιέζει για ακόμα πιο γρήγορη καταβύθιση των μισθών, «απελευθέρωση των αγορών», ιδιωτικοποιήσεις. Εμπρός λοιπόν να διατρανώσουμε όλοι μαζί .Όχι στους χασάπηδες των λαών.
Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Ο Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   

Π ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ                                                                  Ν  ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ

Αναζητήστε πληροφορίες